De beste manier om duidelijk te maken wat StratosClub jou oplevert, is de ervaringsdeskundigen aan het woord laten. Lees wat zij over het effect van StratosClub vertellen. Dit kan ook jóuw verhaal zijn!

StratosClub vertelt

"Mijn deelname aan StratosClub is met name bepaald door het feit dat je jouw ‘ondernemersreis’ maakt met mede-ondernemers. Hierdoor bevind je je, met elkaar, in hetzelfde speelveld en ervaar je dezelfde (ondernemers)uitdagingen. De aanpak en instelling van iedere ondernemer is anders. Door zaken kritisch te belichten, te bediscussiëren en analyseren geeft het een verfrissende kijk op zaken. Mijn ervaring is dat dit ervoor zorgt dat je vaste waardes een upgrade krijgen, met als gevolg dat dit mijn onderneming vooruit helpt. Het is een verrijking om deel te nemen."

Henriette Petersen - Pollux

"StratosClub geeft mij inzicht in mezelf en in mijn bedrijf. Ik kom erachter hoe ik erin sta en wat ik wil en ook zeker wat ik juist niet wil. Het is fijn om te sparren met andere ondernemers, zo kom je erachter dat je soms tegen dezelfde dingen aanloopt in je bedrijf. En zo neem je de ervaring en kennis van mede StratosClub leden mee in je beslissingen."

Fiona Moerings - Waterplantenkwekerij R. Moerings B.V.

"Het is moeilijk in woorden te vatten, dit is een programma dat je écht moet ervaren! Voor mij persoonlijk heeft het me opgeleverd dat ik leer om hulp te vragen, kwetsbaar te zijn in rationele omgevingen en mezelf echt te laten zien. Als je als ondernemer met andere ondernemers wilt leren en ontwikkelen, twijfel niet en neem contact op met StratosClub!"

Lees verder... - het volledige verhaal van Ingrid Zijlmans

"StratosClub heeft mij meer gebracht dan had ik kunnen bedenken van te voren. Je gaat samen met andere ondernemers op reis, samen hak je knopen door en dat brengt je snel verder. Ik raad StratosClub iedereen aan die meer inzichten nodig heeft om progressie te boeken als ondernemer"

Koen Joosen - MOSQUITO

"Als ondernemer heb je de luxepositie om zelf te bepalen wat je leuk vindt om te doen. Dit heb ik wel bij StratosClub geleerd. Ik was namelijk een enorm onrustig persoon voordat ik startte bij StratosClub. Ik werkte heel hard IN mijn bedrijf. Nu werk ik meer AAN mijn bedrijf en dit geeft mij veel meer rust en voldoening."

Johan de Krom - De Krom Bestratingen

"Door onderdeel te zijn van een StratosClub Groep ontdekte ik dat veel ondernemers met dezelfde onzekerheden, vragen en uitdagingen zitten. In de StratosClub Groep kun je met elkaar sparren over onderwerpen en gebeurtenissen. En je hebt met de groep écht plezier. Ik ervaar regelmatig het ‘aha’ moment. Een StratosClub bijeenkomst zie ik als een moment van persoonlijke ontwikkeling…. en dat gun ik elke ondernemer."

Lees verder... - het volledige verhaal van Astrid Boot

"Speciaal is de dynamiek in je eigen StratosClub Groep. Al vanaf de eerste sessie zaten we er goed in met z’n allen. De kracht zit erin dat je vanuit je eigen ontwikkeling je onderneming kunt laten groeien. Sparren op hetzelfde niveau heeft mij veel rust gebracht."

Eric Verheijen - LYFTER

"Mijn StratosClub Groep heeft mij het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had. Ik ben uit een kostenmaatschap gestapt en voor mezelf begonnen. Het bijzondere vind ik dat je intensieve onderwerpen (emoties, de zaak, je cijfers) met elkaar deelt, terwijl je elkaar (nog) niet supergoed kent. Het mooie is om te zien dat ondernemers tegen dezelfde dilemma’s aanlopen en elkaar daarin aanvullen."

Nanda de Wilde - PERWIJS

"Ik ben een selfmade ondernemer, bij mij moet je niet aankomen met complexe theorieën."

Nicky Broos

"Het is prettig om te ervaren dat je elkaar kunt helpen met uiteenlopende vraagstukken, en dat je naast halen ook veel kunt brengen."

Lees verder... het volledige verhaal van Natascha Koevoets

"Vooral de frisse blik van ondernemers uit andere branches heeft me veel geleerd. De openheid is een hele aparte ervaring bij StratosClub. Met ondernemers onder elkaar uit een andere branche ga je in de gesprekken heel ver. Dat is me het meest bijgebleven. "

Ton van Tilburg - AVT