Terugkijken en vooruitkijken

Ongeveer anderhalf jaar geleden gingen ze van start, onder de bezielende leiding van hun twee coaches. De StratosClub Groep van begin juni 2019 heeft sindsdien (in een bewogen periode voor veel ondernemers) met elkaar een mooie reis gemaakt die hen veel mooie inzichten heeft opgeleverd.

Afgelopen maandagavond was het tijd voor een officiële afsluiting van die reis. Een avond die door de omstandigheden anders was dan gebruikelijk, omdat een gezellig afsluitend etentje momenteel niet tot de mogelijkheden behoort, maar waar desondanks iedereen (op 1,5 meter afstand) bij aanwezig was.

 

Persoonlijke wens

De bevlogen coaches, Rob en Jan-Bert, hebben vooraf de tijd genomen om een mooie persoonlijke wens te schrijven op alle certificaten. Alle deelnemers werden persoonlijk door de coaches toegesproken, waarna zij het certificaat, in een mooie fotolijst, overhandigd kregen. Ook de deelnemers hebben om beurten persoonlijk hun terugblik gedeeld op de afgelopen anderhalf jaar en hoe zij dit hebben ervaren.

 

Blinde vlek

Zo was er de deelnemer die er vanuit ging dat het voor zijn medewerkers wel duidelijk was wat zijn strategie en visie was, maar nadat de StratosClub deelnemers hem erop wezen dat dat misschien niet zo was, is hij in gesprek gegaan met de medewerkers. En dat heeft een enorme boost gegeven voor zijn bedrijf. Dat is een van de mooie inzichten die StratosClub je kan brengen. Je gaat je blinde vlek(ken) herkennen en oplossen.

 

Hoe zie ik de toekomst?

Een andere deelnemer, werkzaam in een familiebedrijf, zat een beetje vast. “Is dit nog wel de juiste plek, wil ik dit blijven doen, hoe ziet de toekomst er voor mij uit?” Tijdens het bezoek van de StratosClub Groep aan zijn bedrijf werd het hem duidelijk dat hij in zichzelf moet blijven geloven, maar ook dat het belangrijk was om zijn familie mee te nemen in zijn verhaal. Ook voor hem heeft het een enorme boost en expansie in het bedrijf opgeleverd. Hij realiseert zich dat hij nog wel stappen te nemen heeft, maar gaat de toekomst nu vol vertrouwen tegemoet.

 

Werken ‘aan’ je bedrijf

Alle deelnemers zijn het erover eens dat ze altijd enorm uitkeken naar de StratosClub bijeenkomsten. Vooral het feit dat ze even ‘uit het bedrijf getrokken’ worden en een moment hebben om met afstand naar hun bedrijf te kijken is een heel belangrijk aspect van StratosClub. Daardoor wordt er iets in gang gezet waardoor je als ondernemer anders naar jezelf en je bedrijf gaat kijken en weer even de tijd neemt om ‘aan’ je bedrijf te werken.

 

Wil je meer weten over hoe een StratosClub reis eruit ziet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.