StratosClub en Station88 slaan de handen ineen

Eindelijk mogen we het wereldkundig maken! Gisteren, maandag 27 januari 2020, was een historisch moment op de tijdlijn van StratosClub Door ondertekening van een partnerovereenkomst is de samenwerking met Station88, en daarmee een tweede Clubhuis, officieel een feit! Ondernemers, verbinding en groei is wat zowel Station88 als StratosClub hoog in het vaandel hebben staan en dat is precies waarom wij graag de samenwerking met Station88 zijn aangegaan. Dankzij deze samenwerking kunnen we ook in Midden-Brabant actief zijn met StratosClub Groepen, brainstormsessies, themabijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en speciale clubevents.

 

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, vormt sinds maart 2018 één van de pijlers in de Tilburgse Spoorzone waar het aanjagen van (nieuwe) economische bedrijvigheid voorop staat. Het doel van Station88 is het bundelen, initiëren en faciliteren van activiteiten in en vanuit Station88 ten behoeve van de economische ontwikkeling in de regio Midden-Brabant. Station88 is de ontmoetingsplek voor ondernemers, marktpartijen en kennisinstellingen, waar men kennis kan delen, informatie kan vinden en terecht kan met vragen. Er worden bijeenkomsten georganiseerd op het gebied van de vier thema’s van Station88 (Innovatie, Ondernemerschap, Verduurzaming en Menselijk Kapitaal) in de vorm van inspiratiesessies, lezingen, workshops, netwerkbijeenkomsten en ondernemerstafels.

 

Wij zijn ontzettend blij met deze stap en kijken uit naar een inspirerende samenwerking, zodat we in de toekomst ook de Midden-Brabantse ondernemer kunnen ondersteunen en begeleiden tijdens hun ondernemersreis.

 

Lees hier het bericht van Station88 over het nieuwe partnerschap.