Jouw doel

Blijven ontwikkelen, blijven groeien

Het doel van iedere ondernemer. Wil je het maximale uit je onderneming halen? Dan moet je jezelf uit blijven dagen. Als ondernemer, maar vooral als mens. Ondernemen is vallen en opstaan. Leren, aanpassen en blijven verbeteren.

 

Het klinkt bijna logisch. Alsof ondernemen vanzelf gaat. Maar iedereen loopt wel eens ergens tegenaan. Een nieuwe uitdaging. Een nieuwe vraag. Een nieuwe ervaring. Een probleem waar je even geen oplossing voor ziet. Een situatie waarin je bevestiging en vertrouwen kunt gebruiken. In die gevallen is er StratosClub.

Samen verder

Sparren, spiegelen, leren

StratosClub is een club waarbinnen we écht delen. We helpen elkaar verder. We brengen en halen. We kunnen samen sparren, van elkaar leren, vooruitkijken en een spiegel voor krijgen en houden. Elkaar helpen is het doel, een sterk netwerk het resultaat.

 

Zo voelt StratosClub echt als een sportclub voor jouw ondernemersgeest.

Starten?

Iedere StratosClub groep wordt met de grootste zorg samengesteld. Als echte ondernemer wil je natuurlijk doorpakken. Mooi. Dat willen wij ook. Plan direct een gesprek, waarin een van de StratosClub coaches je op weg helpt.

Plan een intakegesprek