Elkaar helpen groeien.

Ondernemen is vooruitgang boeken, blijven groeien. Het brengt onzekerheden, uitdagingen en vragen met zich mee. Binnen StratosClub kun je, op basis van vertrouwen sparren met mede-ondernemers. Een club waarin we elkaar continu uitdagen en verder helpen. Dat is het doel.

  • Introductie & Intakegesprek;
  • Lidmaatschap & Wachtlijst;
  • Kick-off van jouw groep;

Jouw doel

Je weet wat je doel is? En je weet hoe je er het beste kunt komen? Of heb je al een nieuw doel gevonden en wil je de route ernaartoe bepalen? Je hebt nieuwe ambities en je bent vastberadener dan ooit om die waar te maken. Met vernieuwde energie en zelfverzekerd ga je met je onderneming de juiste dingen in de juiste volgorde doen. Dát is wat StratosClub voor jou kan betekenen!

Jouw resultaten

Dankzij deelname aan een StratosClub Groep heb je meer inzicht in je doelen en de manieren waarop je die kunt bereiken. Je bent zelfverzekerder in je ambities, je maakt bewuster keuzes en je kunt naar jezelf en anderen glashelder uitleggen waaróm je vindt dat dit je juiste richting is. Je komt tot verrassende inzichten en je scherpt jouw eigen inzichten aan. Je reisdoel is duidelijker en beter bereikbaar. Vele ondernemers gingen je al voor, en ze kunnen er enthousiast over vertellen.

Sparringspartners

Deze StratosClub leden weten wat het is om elkaar verder te helpen.

Harry Blom - Swapphone

"Ondernemer zijn is best een eenzaam beroep. Door StratosClub ben ik anders gaan denken. Ik kijk nu luchtiger tegen zaken aan en gun mezelf rust. Hierdoor ben ik creatiever geworden en durf mooie nieuwe ontwikkelingen aan te gaan."

Koen Joosen - Mosquito

"StratosClub heeft mij meer gebracht dan had ik kunnen bedenken van tevoren. Samen hak je knopen door en dat brengt je snel verder. Ik raad StratosClub iedereen aan die meer inzichten nodig heeft om progressie te boeken als ondernemer"

Natasha Koevoets - Mammoet Road Cargo

"Het is prettig om te ervaren dat je elkaar kunt helpen met uiteenlopende vraagstukken, en dat je naast halen ook veel kunt brengen."

Ready to rumble?

StratosClub is voor ondernemers die willen doorschakelen. Wil je weten of we een plek beschikbaar hebben voor je? Wil je je vragen stellen in een verhelderend gesprek? Bel of e-mail ons!

Direct contact