Ingrid Zijlmans – Business Provit

“Het is moeilijk in woorden te vatten, dit is een programma dat je écht moet ervaren! Voor mij persoonlijk heeft het me opgeleverd dat ik leer om hulp te vragen, kwetsbaar te zijn in rationele omgevingen en mezelf echt te laten zien. Als je als ondernemer met andere ondernemers wilt leren en ontwikkelen, twijfel niet en neem contact op met StratosClub!”

Linkedin

Mijn ervaringen bij StratosClub
Eind vorig jaar kwam ik via mijn netwerk in contact met Marga en StratosClub. Ik wilde graag ondernemers gaan coachen en dat was de aanleiding van ons contact. We hadden gelijk een klik! Ondertussen was ik net mijn bedrijf gestart en die periode heb ik als heftig ervaren. Ik weet ondertussen veel van ondernemingen, maar zelf ondernemer zijn is toch echt even iets anders. Met Marga sprak ik af dat ik eerst deelnemer wilde zijn in de StratosClub groep voor ik een mogelijke volgende stap binnen StratosClub kan nemen. Ik wil graag eerst ervaren voor ik ergens in stap. Op deze manier kwam onze ‘samenwerking’ tot stand, ik stapte in als deelnemer van een StratosClub groep.

Marga had mij tijdens de eerste gesprekken veel verteld over haar aanpak, haar manier van samenstellen van groepen en het geloof dat zij heeft in StratosClub. De eerste bijeenkomsten van de groep zijn inmiddels geweest. Nu ervaar ik wat Marga mij eerder vertelde. De opbouw van het programma, de complementariteit binnen de groep en de open en integere manier van werken geeft ontzettend veel vertrouwen en daarmee ruimte om de diepte in te gaan.

 

Hoe ik het heb ervaren

In de eerste bijeenkomst stond ik met mijn vraagstuk centraal en dat was een heel persoonlijk vraagstuk. De voorbespreking met de coaches, Don en Rino, was open, confronterend en heftig. Het was constructief en opbouwend, maar wel to the point! Ze gaven me veel vertrouwen en steun om toch mijn verhaal tijdens de eerste bijeenkomst te doen. Door deze voorbespreking voelde ik ook de ruimte en steun, die ik nodig had om deze persoonlijke issues bespreekbaar te maken, in deze relatief nieuwe groep met rationele mannen, die ik amper kende. Tijdens deze avond is er veel gebeurd en niet alleen bij mij. We hebben hier als groep van elkaar geleerd! En dat is het doel van StratosClub, met elkaar in een sfeer van vertrouwen van elkaar leren en elkaar verder helpen.

 

Twijfel niet!

Het is moeilijk in woorden te vatten, dit is een programma dat je écht moet ervaren! Als je als ondernemer met andere ondernemers wilt leren en ontwikkelen, twijfel niet en neem contact op met Marga!

Ik kijk in ieder geval met erg veel plezier uit naar de volgende bijeenkomsten!