Erik van Os – Netwerk Brabant

“Ik kwam terecht in een groep deelnemers uit verschillende branches en dat kan juist ook een ‘eye-opener’ zijn. Wat voor ondernemers uit de ene branche een eitje is, is voor de ander een hele opgaaf. Zo kom je samen verder.”

Linkedin

Na een gesprek met Marga Jansen raakte ik enthousiast over StratosClub. Ik had al wel eerder gehoord van StratosClub via een oud-deelnemer, maar het gesprek met Marga hielp me over de streep.

 

Ik kwam terecht in een groep deelnemers uit verschillende branches en dat kan juist ook een ‘eye-opener’ zijn. Wat voor ondernemers uit de ene branche een eitje is, is voor de ander een hele opgaaf. Zo kom je samen verder.

Deelname aan de StratosClub Groep heeft bij mij gezorgd voor een onderbouwing en bewustwording van keuzes welke we toch al hadden gemaakt. Vaak was dit op basis van gevoel, maar door het eens met anderen te bespreken zag ik meestal wel in dat we op het juiste pad zitten. Of juist niet 😉

 

Mijn grootste vraag vooraf was wat ik met deelname op zou schieten. Naast een investering in geld is het natuurlijk ook een investering in tijd. En tijd is schaars. Maar het is de investering wel waard geweest, op beide fronten!

 

Tegen potentiële deelnemers die nog twijfelen wil ik zeggen:

Neem eens deel aan een kennismakingssessie met oud-leden, dat geeft vaak veel inzicht in wat je ervan mag verwachten en of dit aansluit bij wat je graag zou willen bereiken.