Astrid Boot – Bateau Advies

“Door onderdeel te zijn van een StratosClub Groep ontdekte ik dat veel ondernemers met dezelfde onzekerheden, vragen en uitdagingen zitten. In de StratosClub Groep kun je met elkaar sparren over onderwerpen en gebeurtenissen. En je hebt met de groep écht plezier. Ik ervaar regelmatig het ‘aha’ moment. Een StratosClub bijeenkomst zie ik als een moment van persoonlijke ontwikkeling…. en dat gun ik elke ondernemer!”

Linkedin

Mijn ervaringen bij StratosClub

Vanaf 2003 ben ik ondernemer. Ik ben vrij jong, op 28-jarige leeftijd, gestart met Kindercentrum Belle Fleur. De organisatie is vanaf de eerste dag een groeiende organisatie. Van 3 werknemers zijn we in 2018 uitgegroeid naar 98 werknemers met 16 locaties. Als ondernemer ben je met name bezig met de continuïteit en groei van de organisatie. Ondertussen verandert de wereld om je heen constant. Tijdens deze jaren ben ik veel pittige uitdagingen tegengekomen. Door onderdeel te zijn van een StratosClub groep ontdek je dat ondernemers met dezelfde onzekerheden, vragen en uitdagingen zitten.

Het is prettig dat er ondernemers in de groep zijn die bepaalde zaken al hebben meegemaakt. Je kunt met elkaar sparren over onderwerpen of gebeurtenissen. Ik zie het deelnemen aan de StratosClub Groep als een win- win situatie. Je kunt vertrouwelijke informatie, dilemma’s en onzekerheden openlijk uitspreken. Je kunt anderen adviseren of ondersteunen door je eigen ervaring en je hoeft op bijeenkomsten even niet alleen maar die sterke ondernemer te zijn. Je voelt je gehoord en begrepen binnen de StratosClub Groep.

En je hebt met de groep écht plezier. Ik ervaar regelmatig het ‘aha’ moment. Een StratosClub bijeenkomst zie ik als een moment voor persoonlijke ontwikkeling…. en dat gun ik elke ondernemer!