Rino van Deventer

Het verbinden van elkaars intrinsieke drive vormt voor mij een belangrijke leidraad. Tenslotte blijven de collega’s die het met elkaar waarmaken de belangrijkste assets binnen organisaties.

Mijn motivatie als StratosClub Coach:
Vanuit mijn ervaring op management- en directieniveau lever ik graag mijn bijdrage aan ondernemers waar ik dagelijks mee mag werken. Met een juiste dosis gezonde energie en de nodige humor ga ik graag de vraagstukken aan die er voor ons liggen. Het behap- en werkbaar maken van items, zodat ze gedragen worden door het gehele bedrijf, staat voor mij centraal. Het draait uiteindelijk om de impact die we met de totale organisatie maken.

 

Waar sta ik voor:
Het verbinden van elkaars intrinsieke drive vormt voor mij een belangrijke leidraad. Tenslotte blijven de belangrijkste assets binnen organisaties de collega’s die het met elkaar mogen doen. Vanuit dat perspectief kijk ik uit naar het mogen ondersteunen van en sparren met ondernemers, met als uitgangspunt het nastreven van hogere bedrijfsdoelen en het maximale uit de neergezette ondernemersdroom te halen.