Ingrid Zijlmans

“Mijn specialiteit? Zien waar de energie vast loopt en dat vertalen naar praktische oplossingen, zodat daarmee de potentie van jou als mens, je team en/of je organisatie vrijgemaakt wordt. Als je dat vervolgens richt op je ambities, ontstaat er écht magie!”

Mijn motivatie als Stratosclub coach
20 jaar ervaring als bankier, waarvan 10 jaar bij de ondernemer aan tafel en 10 jaar als manager MKB verbind ik heel graag met mijn passie als Vitaloog®. Zo ben ik in staat ondernemersvraagstukken vanuit zowel bedrijfskundig, financieel als menselijk perspectief te benaderen. De sleutel? Die zit bijna altijd bij de ondernemer zelf. Dat is waarom ik met ontzettend veel plezier en passie als coach ben aangesloten bij StratosClub.

Waar sta ik voor:
Energie! Ik kijk door de bril van energie naar mensen en organisaties en die wisseling van perspectief brengt iedere keer weer nieuwe inzichten en oplossingen. Nog even dit:
ik streef naar duurzame oplossingen door de kern van een probleem op te sporen en aan te pakken, geen gepruts aan de oppervlakte, maar de diepte in dus. En ja dat vraagt lef, moed, doorzettingsvermogen en kwetsbaarheid. Laat dat nu nét zijn waar StratosClub ook voor staat!