Donald Bezemer

StratosClub helpt ondernemers anders te kijken naar het eigen ondernemerschap binnen een zeer snel veranderend landschap. Immers, we zitten midden in een vierde industriële revolutie.

Linkedin

Mijn motivatie als StratosClub Coach:
De afgelopen vijf jaar heb ik twee maal meegedaan aan het dynamische groepsproces van StratosClub. Het heeft me als mens en als ondernemer andere inzichten gegeven en heeft vervolgens geleid tot een serieuze groei van mijn onderneming. Al deze ervaringen hebben mij geïnspireerd, geënthousiasmeerd en gemotiveerd om collega-ondernemers mee te nemen en te helpen om nog beter in de eigen spiegel te kijken.

Als StratosClub Coach wil ik me inzetten om enthousiaste, leerzame en ook leuke bijeenkomsten met bevlogen teamleden te organiseren. Dat vraagt een andere vorm van leiderschap met inspiratie- en motivatieaspecten. Ik krijg enorm veel energie als ik teamleden zie groeien en ze daar ook bewust van kan maken.

Centraal in mijn filosofie staat de unieke ‘ik’ van de mens met ieder zijn eigen talenten, verleden, ervaringen etc. Dat vormt de basis voor de StratosClub bijeenkomsten. Als iedereen maximaal zijn beste zelf kan zijn, is hij het meest gelukkig en kan hij het meest betekenen voor zijn omgeving: gezin, team, organisatie, etc.

 

Waar sta ik voor:
Door het creëren van enthousiasme samen met een basis inlevingsvermogen en flow kan er een andere kijk op een organisatie en houding van de gecoachte gaan ontstaan. Deze competenties helpen mij om de doelstellingen van StratosClub met succes te realiseren. Ik heb een grote passie voor veranderingsvraagstukken. Vanuit deze passie kan er een beroep worden gedaan op mijn inmiddels bijna dertig jaar lange ervaring.

Ja zeggen betekent ook DOEN! En dat laatste daar zijn we ook van. Gewoon gaan doen. Geen woorden, maar daden!!

Ik mag me ambassadeur noemen van Brabants Besten. Een nominatie die bestaat om andere ondernemers te ondersteunen en te begeleiden rondom het thema ‘sociale innovatie’. Ons bedrijf is vier jaar geleden (mede dankzij StratosClub) gestart om onze collega’s vanuit ieders eigen leiderschapskwaliteiten en het ontwikkelen van ‘eigenaar-skills’ naar een ander aansturingsmodel te laten groeien. Deze ontwikkeling heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. De opgedane ervaringen rondom successen en de leermomenten (en valkuilen) wil ik graag delen.

Mijn ervaringen (kwetsbaar en open) zijn gevangen in een blog www.donbezemer.nl

Trots
Als oprichter en mede-eigenaar van het prachtige bedrijf DON Bureau is het geweldig om te zien dat we een mensenbedrijf zijn. Het is fijn om te werken met gepassioneerde en betrokken collega’s. We zijn een eigenwijs stel individuen waarin het huiskamergevoel erg belangrijk is!