Leiderschap vanuit het hart.

Dat vraagt om openheid en kwetsbaarheid. Alles op tafel. De maskers af. Helemaal jezelf zijn. Een veilige en vertrouwde omgeving waarin we openhartig confronteren en gezamenlijk leren. Prikken en vertrouwen. Samen op ontdekkingsreis gaan.

 

Vanuit een pure betrokkenheid en diepgaande verbinding komen nieuwe inzichten, inspiratie, bevestiging en vertrouwen tot stand. Radicale wijsheid. Momenten van bezinning én van verwondering. Het is de magie die StratosClub heet. Laten we elkaar helpen groeien!

StratosClub Coaches

Rob Peters

Dick Stegeman

Michael Ligtvoet

Donald Bezemer

StratosClub ondersteunt je in jouw ondernemersreis. Groepsgewijs dagen ondernemers elkaar uit, door te prikkelen en te spiegelen. Dat doen we zuiver, kwetsbaar, scherp en met plezier, zodat jij in jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling vol energie de vervolgstap kan maken.

StratosClub is een stichting. We hebben dan ook niet het doel om winst te maken. Toch vergt het lidmaatschap van StratosClub en deelname aan een StratosClub Groep, naast jouw commitment, tijd en energie, een financiële investering. Jouw investering wordt besteed aan kosten die vergelijkbaar zijn met ieder ander bedrijf.