Jouw reis. Delen met elkaar.


StratosClub stelt verschillende StratosClub Groepen samen. Een StratosClub Groep is een besloten groep van zo’n acht ondernemers die begeleid worden door twee coaches. De coaches zijn zelf ook ondernemer. Bij het samenstellen van de groepen wegen we veel verschillende factoren mee, zoals branche, persoonlijkheid, levensfase van het bedrijf en het type uitdagingen waar men voor staat. We hebben met elke deelnemer van tevoren een goed gesprek, zodat we precies weten wie in welke groep past. Je kunt trouwens ook eerst kennis komen maken tijdens één van onze openbare bijeenkomsten.

Jouw Reisgezelschap

StratosClub is een stichting. We hebben dan ook niet het doel om winst te maken. Toch vergt het lidmaatschap van StratosClub en deelname aan een StratosClub Groep, naast jouw commitment, tijd en energie, een financiële investering. Jouw investering wordt besteed aan kosten die vergelijkbaar zijn met ieder ander bedrijf.

Wil jij ook investeren in jezelf en je bedrijf. Bel 06 30 19 77 40

Contact

Jouw investering

Johan Noom - NOOM SCHILDERSBEDRIJF

StratosClub Coaches

Ook wel mentoren genoemd.

Dick Stegeman

"Ik lever graag mijn bijdrage aan het bij elkaar brengen van ondernemers die vanuit een positieve grondhouding elkaar helpen."

Rob Poiesz

"Gedurende mijn loopbaan heb ik het geluk gehad altijd met professionals te mogen sparren en ik wil deze kennis graag delen met andere ondernemers."

Donald Bezemer

"Als StratosClub Coach wil ik me inzetten om enthousiaste, leerzame en ook leuke bijeenkomsten met bevlogen teamleden te organiseren."

Een StratosClub Groep gaat gedurende een jaar maandelijks bij elkaar op bezoek. Je bespreekt elkaars bedrijf, elkaars doelen, werkwijze, motivatie en uitdagingen. Je deelt je eigen inzichten en ervaringen, en je ontvangt die van de andere ondernemers. Niets is te gek; alles kan besproken worden. StratosClub is géén netwerkclub en elke StratosClub Groep is besloten. Alles wat je binnen jouw Groep bespreekt, blijft binnen die groep. Wie samen op reis gaat, moet elkaar immers kunnen vertrouwen.

Stratos Groep

Jouw Stratos Groep

Harry Blom - SWAPPHONE

StratosClub is voor ondernemers die door willen schakelen. Wil je weten of we een plek beschikbaar hebben voor je? Heb je vragen? Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Direct contact

Past deze reis bij jou?

Koen Joosen - MOSQUITO