Ik heb een kadokaart ontvangen

De Stratosclub Kadokaart

Zet de ondernemersreis van iemand anders in een volgende versnelling!

De StratosClub kadokaart biedt ondernemers de mogelijkheid om de StratosClub deelname van een medewerker, collega of mede-ondernemer geheel of gedeeltelijk te sponsoren.

Je bepaalt zelf de hoogte van de kadokaart en na bestelling ontvang je de kadokaart van ons via de post. De kadokaart kun je vervolgens zelf overhandigen aan de begunstigde.

Wanneer je voor minimaal € 500,- in één bestelling aan kadokaarten bestelt is er tevens de mogelijkheid om de kadokaart(en) te personaliseren met het bedrijfslogo, een eigen tekst en nummering. Voor kleinere bestellingen is dit mogelijk tegen een bijbetaling van € 75,-.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de StratosClub kadokaart of wil je direct een bestelling plaatsen? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.


JaNee

Kadokaart voorwaarden

  • Een deelnemer kan voor maximaal € 600,- aan kadokaarten inleveren per traject
  • Uitzondering hierop zijn de kadokaarten die door externen zijn weggegeven
  • De kadokaart is geldig tot 3 maanden na uitgifte. Dit betekent dat voor die datum de deelname-overeenkomst is getekend. De daadwerkelijke start van deelname kan op een later moment zijn.
  • De kadokaart is niet geldig voor de Masterclass-trajecten.