Sparren, samen vooruit

Je hebt natuurlijk vragen. Je wilt bijvoorbeeld weten of jíj, met jóuw onderneming, iets aan StratosClub hebt. Wat levert het jou specifiek op? Hoe zinvol is het om anderen met jouw mee te laten reizen? Ben jij wel geschikt voor deelname aan een StratosClub Groep? Kan ik mijn uitdagingen wel aankaarten in zo’n groep? De meest effectieve manier om op deze en andere vragen antwoord te krijgen, is een persoonlijk gesprek.

info@stratosclub.nl

Jouw vragen

Het StratosLab is samen met de coaches de drijvende kracht achter StratosClub. Het Lab staat in het centrum van onze club, en werkt faciliterend voor zowel de coaches als voor onze leden. We verbinden en innoveren. Vanuit het lab worden de groepen gevormd en  nieuwe initiatieven bedacht. Zoals het StratosClub Café en de succesvolle  Masterclass.

 

 

StratosLab

Maggie van Kempen is actief in Brabant. Zij ‘tourt’ door de regio om zoveel mogelijk ondernemers te ontmoeten en samen te onderzoeken hoe zij, door deel te nemen aan StratosClub, aan hun ondernemersreis kunnen werken. Maggie is een gevoelsmens en ze biedt graag een luisterend oor. Haar nieuwsgierigheid, interesse in anderen en haar grote netwerk helpen StratosClub om potentiële nieuwe deelnemers te werven en StratosClub (nog meer) op de kaart te zetten in de regio Midden-Brabant. Kom je uit deze regio en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op met Maggie!

Bel Maggie: 06 1252 7204

Maggie

Evenementen

Brainstormsessies

Samen tot nieuwe inzichten komen

Themabijeenkomsten

Verdieping in een specifiek thema

Bedrijfsbezoeken

Een kijkje achter de schermen bij bijzondere organisaties

Speciale Club Events

Iedere keer een verrassing

Contact

Vragen? Ideeën? Wil je weten of StratosClub past bij jou en jouw onderneming? Bel ons. E-mail ons. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en verhelderend gesprek. Ontdek de perfecte bestemming voor jouw ondernemersreis!