Sparren, samen vooruit

Je hebt natuurlijk vragen. Je wilt bijvoorbeeld weten of jíj, met jóuw onderneming, iets aan StratosClub hebt. Wat levert het jou specifiek op? Hoe zinvol is het om anderen met jouw mee te laten reizen? Ben jij wel geschikt voor deelname aan een StratosClub Groep? Kan ik mijn uitdagingen wel aankaarten in zo’n groep? De meest effectieve manier om op deze en andere vragen antwoord te krijgen, is een persoonlijk gesprek. Daarvoor hebben we Marga Jansen, onze eigen gids in het landschap van StratosClub.

info@stratosclub.nl

Jouw vragen

Marga is de rode draad van StratosClub, degene die alle ondernemersreizen aan elkaar verbindt. Ze is een vrouw met een visie. Ze heeft een geheel eigen kijk op de wereld. Met haar bijzondere perspectief kijkt ze naar mensen, naar ondernemingen, naar uitdagingen en naar kansen. Ze ziet overeenkomsten en verschillen. Ze weet feilloos juist van ieders bijzonderheden gebruik te maken, waarmee ze de juiste mensen bij elkaar brengt in een StratosClub Groep. Marga is iemand die tijd en aandacht voor je heeft. Het maakt niet uit of je je aansluit bij een StratosClub Groep of misschien ook niet. Je hebt met Marga altijd een verhelderend gesprek.

Bel Marga: 06 3019 7740

Marga

Maggie van Kempen is, naast Marga, actief in de regio Midden-Brabant. Zij ‘tourt’ door de regio om zoveel mogelijk ondernemers te ontmoeten en samen te onderzoeken hoe zij, door deel te nemen aan StratosClub, aan hun ondernemersreis kunnen werken. Maggie is een gevoelsmens en ze biedt graag een luisterend oor. Haar nieuwsgierigheid, interesse in anderen en haar grote netwerk helpen StratosClub om potentiële nieuwe deelnemers te werven en StratosClub (nog meer) op de kaart te zetten in de regio Midden-Brabant. Kom je uit deze regio en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op met Maggie!

Bel Maggie: 06 1252 7204

Maggie

Je hebt Marga al eens gesproken. Of nog niet. Hoe het ook zij, je wilt die mensen van StratosClub wel eens ontmoeten. Marga zelf, de mentoren, leden die deelnemen aan een StratosClub Groep. Daarvoor organiseren we regelmatig StratosClub evenementen: openbare bijeenkomsten die je de kans bieden van dichtbij kennis te maken. We verbinden daar graag een thema aan, of een bijzondere vorm zoals een workshop.

Evenementen

Brainstormsessies

Samen tot nieuwe inzichten komen

Themabijeenkomsten

Verdieping in een specifiek thema

Bedrijfsbezoeken

Een kijkje achter de schermen bij bijzondere organisaties

Speciale Club Events

Iedere keer een verrassing

Contact

Vragen? Ideeën? Wil je weten of StratosClub past bij jou en jouw onderneming? Bel ons. E-mail ons. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en verhelderend gesprek. Ontdek de perfecte bestemming voor jouw ondernemersreis!