Sparren. Samen vooruit.

Je hebt natuurlijk vragen. Je wilt bijvoorbeeld weten of jíj, met jóuw onderneming, iets aan StratosClub hebt. Wat levert het jou specifiek op? Hoe zinvol is het om anderen met jouw mee te laten reizen? Is jouw onderneming wel geschikt voor deelname aan een Stratos Groep? Kan ik mijn uitdagingen wel aankaarten in zo’n Groep? De meest effectieve manier om op deze en andere vragen antwoord te krijgen, is een persoonlijk gesprek. Daarvoor hebben we Marga Jansen, onze eigen gids in het landschap van StratosClub.

info@stratosclub.nl

Jouw vragen

Marga is de rode draad van StratosClub, degene die alle ondernemersreizen aan elkaar verbindt. Ze is een vrouw met een visie. Ze heeft een geheel eigen kijk op de wereld. Met haar bijzondere perspectief kijkt ze naar mensen, naar ondernemingen, naar uitdagingen en naar kansen. Ze ziet overeenkomsten en verschillen. Ze weet feilloos juist van ieders bijzonderheden gebruik te maken, waarmee ze de juiste mensen bij elkaar brengt in een Stratos Groep. Marga is iemand die tijd en aandacht voor je heeft. Het maakt niet uit of je je aansluit bij een Stratos Groep of misschien ook niet. Je hebt met Marga altijd een verhelderend gesprek.

06 3019 7740

Marga

Brainstormsessies

Samen tot nieuwe inzichten komen

Themabijeenkomsten

Verdieping in een specifiek thema

Bedrijfsbezoeken

Een kijkje achter de schermen bij bijzondere organisaties.

Speciale Club Events

Iedere keer een verrassing.

Je hebt Marga al aan de lijn gehad. Of nog niet. Hoe het ook zij, je wilt die mensen van StratosClub wel eens ontmoeten. Marga zelf, de coaches, leden die deelnemen aan een Stratos Groep. Daarvoor organiseren we regelmatig StratosClub evenementen: openbare bijeenkomsten die je de kans bieden van dichtbij kennis te maken. We verbinden daar graag een thema aan, of een bijzondere vorm zoals een workshop.

Evenementen

Jouw Vragen

Vragen? Ideeën? Wil je weten of StratosClub past bij jou en jouw onderneming? Bel ons. E-mail ons. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en verhelderend gesprek. Ontdek de perfecte bestemming voor jouw ondernemersreis!