StratosClub Coaches

"Ik lever graag mijn bijdrage aan het bij elkaar brengen van ondernemers die vanuit een positieve grondhouding elkaar helpen. De nieuwe kansen die ondernemers zien door inzichten en ervaringen van collega ondernemers uit andere branches maken van elke bijeenkomst een unieke ervaring."

Dick Stegeman - iHomer

"Gedurende mijn loopbaan heb ik het geluk gehad altijd met professionals te mogen sparren en ik wil deze kennis graag - samen met mijn eigen expertise - delen met andere ondernemers. Vanuit mijn passie in het actief ondersteunen van ondernemers met hun onderneming ben ik blijkbaar goed in staat het beste uit de ondernemer en de medewerkers te halen, waardoor resultaten van binnenuit gerealiseerd kunnen worden. Zaken als respect voor elkaar en plezier in het met elkaar neerzetten van resultaten, geven mij elke keer weer heel veel voldoening."

Rob Poiesz

"Als Stratos Coach wil ik me inzetten om enthousiaste, leerzame en ook leuke bijeenkomsten met bevlogen teamleden te organiseren. Dat vraagt een andere vorm van leiderschap met inspiratie- en motivatieaspecten. Ik krijg enorm veel energie als ik teamleden zie groeien en ze daar ook bewust van kan maken."

Donald Bezemer - Don Bureau

"Ik heb veel respect voor ondernemerschap en ben steeds op zoek naar de drijfveren van de mens achter de ondernemer. Ik vind het een uitdaging om ondernemers te prikkelen in hun zoektocht naar een concreet bedrijfsontwikkelingsplan. Door de diversiteit aan kansen, problematieken en oplossingsrichtingen bij de verschillende deelnemers, blijf je ook als Stratos coach scherp en creatief."

Mark Huysman - Sensus

"Ondernemers zelf aan ondernemers hun ervaringen laten vertellen om geïnspireerd verder te komen."

Kornee van Terheijden

"Als ondernemer leef je vaak een eenzaam bestaan. It’s lonely at the top. Van medewerkers hoor je vaak: “successen hebben WIJ gebracht, maar problemen moet JIJ oplossen”. Uiteindelijk ben jij, als ondernemer, degene die het besluit neemt. Activiteiten uitbreiden, of juist inkrimpen, mensen aannemen of juist ontslag aanzeggen. Je medewerkers, je partner, je bank kunnen en willen meedenken, maar jij moet uiteindelijk de knoop doorhakken. Hoe je dat aanpakt, hoe anderen dat proces doorleven, hoe slecht nieuws gebracht moet worden, allemaal zaken waar je binnen een Stratos Groep vertrouwelijk met collega’s over kan en mag praten. In een vertrouwde omgeving sparren is een unieke ervaring. Samen kom je veel verder dan alleen."

Eric Tak

"Een bijdrage mogen leveren aan het samenwerken met ondernemers en hun ontwikkelingen. Tijdens mijn lange carrière heb ik altijd mogen samenwerken met echte ondernemers. Deze kennis wil ik graag delen met andere ondernemers. Tevens wil ik ondernemers begeleiden, motiveren en stimuleren om anders met hun tijd om te gaan."

Ad Klever

"Door ondernemers na te laten denken over hun missie en visie en deze te laten delen met andere ondernemers dwingen ze zichzelf een spiegel voor te houden. De inspiratie en energie die vrij komt tijdens de bijeenkomsten maakt elke ontmoeting weer bijzonder. Als coach is het prachtig om daar een bijdrage aan te mogen leveren."

René van Loon - Hoppenbrouwers

"Ondernemers nieuwe wind onder de vleugels te geven. Ze weer het idee te geven dat er alternatieven zijn. Dat er andere mogelijkheden zijn dan die, waarin ze vastgelopen zijn. Voor ondernemers, door ondernemers. Vanuit de praktijk van vaak totaal verschillende takken van sport kun je leren. Ik wijs graag de weg, daar ligt mijn kracht. Als een ondernemer de Stratos bijeenkomsten verlaat met nieuwe inspiratie en hernieuwde inzichten dan denk ik altijd weer “missie geslaagd”."

Rob Kruyswijk

"Als je op top niveau wil sporten, dan moet je trainen. Dit geldt ook voor ondernemen en voor het managen van een bedrijf. Stratos is voor mij dé sportschool voor ondernemers. Als de ondernemer zich openstelt voor oprechte en respectvolle feedback, en meedenkt met de ondernemersvragen van de andere deelnemers, dan ontstaat er een prettige spar en trainingsomgeving. Een omgeving waar wij als vakvrienden beter van gaan worden. Van Stratos krijg je dus grote ondernemers spierballen ;-)"

Willem Smetsers

"Ondernemers nieuwe mogelijkheden laten zien. Een hiccup in hun automatische gedachten teweegbrengen, zodat er plaats is voor verandering en andere mogelijkheden. Dat is wat wij doen bij Stratos. Daar ligt mijn kracht. En daar ga ik voor! Want een ondernemer die een Stratos bijeenkomst verlaat met een goed gevoel en nieuwe ideeën, geeft mij voldoening en energie."

Joop van Waas - Perficio

"Mooie resultaten ontstaan door de diepgang die je hebt in de gesprekken. Goed luisteren, de juiste vragen stellen, meedenken en kritisch zijn spelen een belangrijke rol om tot concrete oplossingen te komen. Als adviseur, trainer van ValQ Advies & Trainingen probeer ik dan ook altijd creatief en op een andere wijze naar vraagstukken en personen te kijken. Onderzoekende vragen stellen en niet altijd naar de bekende weg vragen leveren nieuwe inzichten op.’"

Jan Bert van de Water

"Mijn uitgangspunt is dat ieder mens graag wil groeien, zich ontwikkelen. Ik ga op zoek naar wat mensen motiveert en inspireert. Ik wil weten waar ze goed in zijn, hun passie en talenten. Met als doel hun aanwezige potentieel maximaal tot ontplooiing laten komen. Want als je kan en mag laten zien waar je hart ligt en waar je goed in bent, haalt dat het beste in je naar boven en zorgt dat voor energie, zelfvertrouwen, persoonlijke groei en beweging. En mijn overtuiging is dat enthousiaste, bevlogen mensen het verschil maken en succesvol zijn. De kracht van Stratos is dat ondernemers elkaar ook helpen, inspireren en motiveren. Het stimuleren hiervan en het creëren van verbinding tussen de deelnemers en een omgeving waarin kwetsbaarheid kan worden getoond zie ik als een belangrijk onderdeel van de coaching."

Marc Luttikhuis - Mflow

"Wat is er mooier dan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. Dit heb ik zelf mogen ervaren als operations manager bij verschillende bedrijven. Binnen Stratos wordt de gelegenheid geboden om dit ook samen als groep te ervaren. De erkenning van de kracht van de ondernemers en hun organisaties bieden voor de andere deelnemers mogelijkheden om te groeien, en daar draag ik graag aan bij."

Kees Voogt

"Als je zelf positief verandert en meer in jezelf gaat geloven, verandert alles om je heen mee. Vanuit jarenlange ervaring als ondernemer in het MKB wil ik mijn positieve uitstraling en kracht inzetten om andere ondernemers te motiveren een volgende stap te zetten. Ik ben een echte denker, doorgrondt graag concepten en krijg energie van nieuwe ideeën. Daarbij zijn autonomie, ruimte en vrijheid om te overdenken voor mij van groot belang. In mijn werk zoek ik naar structuur of breng deze aan, daarbij ben ik ondernemend en zie regelmatig kansen. Daarnaast weet ik een juiste balans te vinden tussen inkoop, logistiek en bijbehorende administratieve verwerking."

Jan Zegers

"Na het opzetten van een aantal eigen ondernemingen ben ik mij gaan richten op het coachen van ondernemers om genoemde problemen te voorkomen of eerder te tackelen. Mijn ervaring is dat het werken met ondernemers me energie geeft en ik zet me daarom ook graag in voor het concept waarmee Stratos werkt. De ondernemers coachen elkaar doormiddel van hun eigen ervaringen en dat is heel mooi om daar deel van uit te mogen maken. Met een kritische blik bij elkaar in de keuken kijken en geen blad voor de mond nemen geeft vaakeen verhelderende nieuwe kijk op de zaken. En daarmee kunnen ze elkaar vooruit helpen, dat werkt fantastisch. "

Fred van Steen

"Door verbinding en doordringen tot de kern probeer ik mensen in hun kracht te zetten en komen we samen tot een oplossing. Ik geniet ervan om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Het delen van kennis en ervaring leidt tot vernieuwende inzichten. Deze inzichten helpen mensen om nog beter in hun kracht te staan. Daar wil ik graag als coach aan bijdragen."

Henk Timmermans