StratosClub Coaches

"Ik lever graag mijn bijdrage aan het bij elkaar brengen van ondernemers die vanuit een positieve grondhouding elkaar helpen. De nieuwe kansen die ondernemers zien door inzichten en ervaringen van collega ondernemers uit andere branches maken van elke bijeenkomst een unieke ervaring."

Dick Stegeman - Lees verder

"Gedurende mijn loopbaan heb ik het geluk gehad altijd met professionals te mogen sparren en ik wil deze kennis graag - samen met mijn eigen expertise - delen met andere ondernemers."

Rob Pöiesz - Lees verder

"Als StratosClub Coach wil ik me inzetten om enthousiaste, leerzame en ook leuke bijeenkomsten met bevlogen teamleden te organiseren. Dat vraagt een andere vorm van leiderschap met inspiratie- en motivatieaspecten."

Donald Bezemer - Lees verder

"Als je op topniveau wil sporten, dan moet je trainen. Dit geldt ook voor ondernemen en voor het managen van een bedrijf. StratosClub is voor mij dé sportschool voor ondernemers."

Willem Smetsers - Lees verder

"Mooie resultaten ontstaan door de diepgang die je hebt in de gesprekken. Goed luisteren, de juiste vragen stellen, meedenken en kritisch zijn spelen een belangrijke rol om tot concrete oplossingen te komen. "

Jan-Bert van de Water - Lees verder

"Het verbinden van elkaars intrinsieke drive vormt voor mij een belangrijke leidraad. Tenslotte blijven de collega's die het met elkaar waarmaken de belangrijkste assets binnen organisaties."

Rino van Deventer - Lees verder

"Ik geniet ervan om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Het delen van kennis en ervaring leidt tot vernieuwende inzichten. Deze inzichten helpen mensen om nog beter in hun kracht te staan. "

Henk Timmermans - Lees verder

"Van Ondernemers voor ondernemers. Welke vragen kun je bij collega ondernemers wegleggen om de volgende stap vooruit te zetten? De kracht van StratosClub is dat ondernemers elkaar sterker kunnen maken door elkaar in een vertrouwde omgeving, in alle openheid, die vraag kunnen stellen die de basis zal zijn voor jouw succes."

Jack Zagers - Otentic Logistics

"Het is goed om niet alleen IN je bedrijf te werken maar af en toe ook AAN je bedrijf."

Jan van Pul - Lees verder

"Tijdens mijn lange carrière heb ik altijd mogen samenwerken met veel ondernemers. Deze kennis wil ik graag delen met andere ondernemers."

Ad Klever - Lees verder

"Ik vind het geweldig om een rol te mogen spelen in de ontwikkeling van anderen. "

Robbie Leemans - Lees verder

"Je ziet het pas als je het doorhebt."

Jan Verdonk - Lees verder

"In een vertrouwde omgeving sparren is een unieke ervaring. Samen kom je veel verder dan alleen."

Eric Tak - Lees verder

" Ik vind het een uitdaging om ondernemers te prikkelen in hun zoektocht naar een concreet bedrijfsontwikkelingsplan. "

Mark Huysman - Lees verder

"Ondernemers aan andere ondernemers hun ervaringen laten vertellen om geïnspireerd verder te gaan."

Kornee van Terheijden - Van Terheijden Riooltechniek

"De inspiratie en energie die vrij komt tijdens de bijeenkomsten maakt elke ontmoeting weer bijzonder. Als mentor is het prachtig om daar een bijdrage aan te mogen leveren."

Rene van Loon - Lees verder

"Ondernemers nieuwe mogelijkheden laten zien. Een hiccup in hun automatische gedachten teweegbrengen, zodat er plaats is voor verandering en andere mogelijkheden. Daar ligt mijn kracht."

Joop van Waas - Lees verder

"De kracht van StratosClub is dat ondernemers elkaar ook helpen, inspireren en motiveren. Het stimuleren hiervan en het creëren van verbinding tussen de deelnemers en een omgeving waarin kwetsbaarheid kan worden getoond zie ik als een belangrijk onderdeel van de coaching."

Mark Luttikhuis - Lees verder

"Wat is er mooier dan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. Dit heb ik zelf mogen ervaren als operations manager bij verschillende bedrijven. Binnen StratosClub wordt de gelegenheid geboden om dit ook samen als groep te ervaren."

Kees Voogt - Lees verder