Stapelen is het nieuwe financieren

07 december 2020

Heb je een groeiambitie, maar niet voldoende financiële middelen? En heb je zelfs al bedacht wat je volgende investering zal zijn?

 

Vaak blijkt het vinden van passende zakelijke financiering een hele puzzel te zijn. Lisette van Breugel van Stapelfinancieringen maakt ons wegwijs in de wereld van bedrijfsfinancieringen, een wereld die in de laatste jaren enorm is veranderd en constant in beweging is. Dit doet zij helder, transparant en zó enthousiast dat je direct aan de slag wil met jouw eerstvolgende investering!

Iedere ondernemer met groeiambitie heeft wel een financieringsvraagstuk. Wil jij vooruit met je organisatie, maar is investeren een uitdaging waar je wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken? Laat je dan inspireren, prikkelen én informeren tijdens dit seminar! Na dit seminar heb je meer inzicht in de verschillende vormen van financieren; van crowdfunding tot bancaire oplossingen en alles ertussenin. Ook praat Lisette je bij over de mogelijkheden en kansen van vastgoedbeleggen.

 

Jouw eigen case

Heb je een specifiek financieringsvraagstuk in gedachten? Een aantal inzendingen wordt anoniem als case behandeld! Dus meld je snel aan voor dit event én e-mail jouw vraagstuk vóór 1 november naar support@stratosclub.nl.

 

Aanmelden

De aanmeldingen lopen via Station88 via deze link.