Masterclass: introductie sociale media voor MKB-ondernemers

Masterclass: introductie sociale media voor MKB-ondernemers

door Thiemen Vermeulen van Vermeulen Steenbergen

 

Bijna alle ondernemers spelen met de vraag: Hoe bereik ik mijn doelgroepen? Door internet zijn de mogelijkheden om de aandacht van huidige en potentiële klanten te krijgen bij onbeperkt; ondernemers missen echter vaak de kennis, kunde en tijd om deze effectief te benutten.

 

Tijdens de masterclass ‘introductie sociale media voor MKB-ondernemers’ zoomen we in op sociale media en de kansen die het biedt voor ondernemers. Voordat we de belangrijkste sociale media kanalen Linkedin, Facebook en Instagram onder de loep nemen, hanteren we eerst een breder perspectief en gaan we in op de overkoepelende marketingstrategie van MKB-ondernemers. Effectieve inzet van sociale media start namelijk altijd met een goede strategie.

 

Door gebruik van voorbeelden, tips & tricks laat Thiemen vervolgens zien hoe je een goede sociale media strategie vertaalt naar uitvoering.

 

Over Thiemen Vermeulen

Thiemen Vermeulen is de vijfde generatie binnen het in 1877 opgerichte familiebedrijf Vermeulen Steenbergen, een totaalaanbieder van marketing en communicatie. Vanuit zijn opleiding bedrijfskunde adviseert hij bedrijven en organisaties op het gebied van strategie, marketing en communicatie.