Clubbijeenkomst

16-02-2023

Save the date: 16 februari 2023 | Clubbijeenkomst
Scaling up

Hoe richt ik mijn bedrijf in voor duurzame en constante groei? Hoe betrek ik medewerkers meer bij m’n organisatie? Ontdek nieuwe ideeën over succesvol groeien én schalen tijdens de volgende Clubbijeenkomst van StratosClub op 16 februari. De gedegen groeiformule uit het boek Scaling up staat centraal, waarbij we inzoomen op de factor ‘cash. Mensen, strategie en uitvoering zijn essentieel om je bedrijf te laten groeien, maar zonder ‘cash’ houd je het niet lang vol. Doe nieuwe inspiratie op voor groei en een gezonde cashflow en krijg handvatten om de ontwikkeling van jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Uiteraard sluiten we de bijeenkomst af met een StratosClub Café borrel!

Ben je erbij? Aanmelden doe je via de StratosClub app* onder het kopje ‘activiteiten’.

Extra: bring a friend
Wie laat jij graag kennismaken met de magie van Stratosclub? Tijdens de clubbijeenkomst op 16 februari mag je een introducé meenemen. Geef de naam, bedrijfsnaam en het e-mailadres van hem of haar door bij het aanmelden in de app. Dit doe je bij het opmerkingenveld.

Had jij je al aangemeld via de app, maar wil je alsnog iemand mee nemen? Klik dan bij “Activiteiten” 2 x op “Aanwezigheid” om je opnieuw aan te melden, maar dit keer met een introducé.

Locatie: volgt

Programma themabijeenkomst:
16:45 uur            Ontvangst
17:00 uur            Welkom
17:30 uur            Clubbijeenkomst over Scaling up: thema cash
18:30 uur            StratosClub Café: netwerkborrel met hapjes
20:00 uur            Verwachte eindtijd

Aanmelden: in de StratosClub app

*Ben je de inloggegevens van de StratosClub app kwijt of wil je lid worden? Stuur dan even een bericht naar: support@stratosclub.nl. Dan krijg je (nieuwe) inloggegevens toegestuurd.