Bedrijfsbezoek Pal-V

17 september 2020

UNIEKE KANS!

 

Breng samen met StratosClub een bezoek aan PAL-V. Dit bijzondere, in Nederland gevestigde bedrijf heeft de eerste vliegende auto ter wereld ontworpen en gaat deze in serie produceren en verkopen. In 2021 moet de eerste PAL-V al op het Nederlandse wegennet te zien zijn!

 

PAL-V betekent ‘Personal Air and Land Vehicle’ en door een slimme combinatie van bestaande technologieën wordt een meer dan 100 jaar oude droom werkelijkheid. De vrijheid van rijden en vliegen met één voertuig. Over files heen vliegen in plaats van er middenin te staan, een werkelijkheid die dichterbij is dan je zou denken. Je krijgt nu de unieke kans om de nieuwe PAL-V Liberty met eigen ogen te aanschouwen.

 

Graag nodigen wij jullie namens PAL-V uit om kennis te maken met de eerste vliegende auto ter wereld. Het PAL-V hoofdkantoor is gevestigd in Raamsdonksveer, waar ze je graag alles vertellen over de uitdagingen en de toepassingen die komen kijken bij een vliegende auto.

 

EXCLUSIEF VOOR STRATOSCLUB LEDEN

Dit bedrijfsbezoek is alleen voor StratosClub leden, (oud)deelnemers en aspirant-deelnemers, maar introducees zijn ook van harte welkom! Een StratosClub bijeenkomst als deze is tenslotte een uitgelezen kans voor andere ondernemers om kennis te maken met StratosClub. Wil je erbij zijn? Meld je dan direct aan via onderstaande link.

 

CORONA MAATREGELEN

Om voldoende afstand en ruimte te kunnen garanderen hebben we ervoor gekozen om het bedrijfsbezoek aan PAL-V in meerdere sessies te organiseren. Hierbij hanteren wij een maximum van 20 personen per sessie. Aanmelden voor een van de sessies kan via onderstaande links:

 

Ochtendsessie (8:30-11:00 uur): AANMELDEN

Vroege middag sessie (12:00-14:30 uur): volgeboekt

Late middag sessie (15:30-18:00 uur): volgeboekt