Bedrijfsbezoek Pal-V

UNIEKE KANS!

 

Breng samen met StratosClub een bezoek aan PAL-V. Dit bijzondere, in Nederland gevestigde bedrijf heeft de eerste vliegende auto ter wereld ontworpen en gaat deze in serie produceren en verkopen. In 2021 moet de eerste PAL-V al op het Nederlandse wegennet te zien zijn!

 

PAL-V betekent ‘Personal Air and Land Vehicle’ en door een slimme combinatie van bestaande technologieën wordt een meer dan 100 jaar oude droom werkelijkheid. De vrijheid van rijden en vliegen met één voertuig. Over files heen vliegen in plaats van er middenin te staan, een werkelijkheid die dichterbij is dan je zou denken. Je krijgt nu de unieke kans om de nieuwe PAL-V Liberty met eigen ogen te aanschouwen.

 

Graag nodigen wij jullie namens PAL-V uit om kennis te maken met de eerste vliegende auto ter wereld. Het PAL-V hoofdkantoor is gevestigd in Raamsdonksveer, waar ze je graag alles vertellen over de uitdagingen en de toepassingen die komen kijken bij een vliegende auto.

 

EXCLUSIEF VOOR STRATOSCLUB LEDEN

Dit bedrijfsbezoek is alleen voor StratosClub leden, (oud)deelnemers en aspirant-deelnemers, maar introducees zijn ook van harte welkom! Een StratosClub bijeenkomst als deze is tenslotte een uitgelezen kans voor andere ondernemers om kennis te maken met StratosClub. Wil je erbij zijn? Meld je dan direct aan via onderstaande link.

 

 

Bekijk in eventbrite